skriv gärna en hälsning

Här kan du skriva en hälsning genom att klicka på den blå länken nedan! Tack på förhand och tack för att du besöker millandante inspiration!

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Ann, den 24. maj, 2012
Vilken bra föreläsning du hade för oss på IVA-utbildningen Göteborgs universitet, gripande och otroligt nyttig för oss som ska arbeta på intensiven. Du gav mig många nya tankar och god vägledning hur jag kan bemöta mina patienter på bästa sätt. All lycka i livet till dig.
Skrivet av Mia , den 6. maj, 2012
Tack Camilla för en fantastisk föreläsning på Business in Heart idag! Du var så bra och jag tar med mig otroligt mycket! Kram Mia
Skrivet av tilda, den 29. jan, 2012
hej camila jag har också en sida men din är otrolig hoppas att allt går bra
E-post:
Skrivet av Lotta, den 20. jul, 2011
Hej Camilla!
Läste om dig i Hemmets Journal! Jag drabbades själv av Guillain-Barrés syndromen -69 när jag bara var 5år. Fick det inte lika illa som dig, det satte sig bara i benen. Så för mig blev det extra intressant läsning eftersom jag bara har vaga minnen från just den sjukdomen. 30år senare fick jag inflammation i centrala nervsystemet som slog ut händerna denna gången! Detta har jag bättre minne av. =)


Glad att allt gick så bra!!!
Kram Lotta!!
E-post:
Skrivet av Örjan Jonasson, den 15. jul, 2011
Hej Camilla,
Jag har nu visat Babro och Rune din otroligt fina hemsida och blogg,de är ju inte direkt vana internetanvändare..:-)
De och även jag tycker det är roligt att se hur du kommit tillbaka efter sjukdomen, se dina bilder och läsa dina berätelse.
Vi ses i augusti till släktträffen!

MvH/Örjan, Jeanette, Ocean, Elias, Lowe, Barbro och Rune

PS. Hälsa familjen!
E-post:
Skrivet av Ute Zart, den 10. jul, 2011
Hej Camilla,
nu tog jag mig äntligen tid och kollade här. Jag som jobbar som sjuksköterska är ju jätteinteresserad av din historia, det finns så många blandade känslor i mig: glädje över hur bra du mår, rädsla, reflektioner...Jag skulle gärna lyssna på dina föreläsninangar eller delta på en workshop. Nu är min chef på semester, men jag ska kontakta henne. Ha det så bra!
PS: kul att läsa Ruth Gyllins kommentar!
E-post:
Skrivet av Ruth Gyllin, den 6. jul, 2011
Hej Camilla !
Sitter och bläddrar i Hemmets Journal och får då se en bild av ett välbekant par.
Verkligen roligt att höra att det har gått vägen för Dig.Jag glömmer aldrig den kvällen Du kom till avd 9 och den rapporten jag fått från IVA om alla problem Du hade.Den person som låg i sängen var ju en glad och pigg tjej med glimten i ögat och viljan att det här ska jag klara.Bra kämpat.Nu behövs väl ingen brunkräm på benen.
Ha nu en bra sommar och kom ihåg att ta det lugnt.
Hälsningar från en pensionerad ssk som har det jättebra.Kram från Ruth.
Skrivet av Annette, den 16. maj, 2011
Camilla!
Det var på tiden att jag tittade in hos dig på din blogg och ditt företag! Jag vet ju sen långt tillbaka att du är fantastisk och nu blev jag än mer berörd och rörd över hur fantastiskt skicklig du är!
Stora vänskapskramen/ Annette
Ps. Finfina tvålar!
E-post:
Skrivet av Carola, den 23. apr, 2011
Hej!
Läste din blogg och om ditt företag. Jag blev verkligen berörd av allt du har varit med om. Kommer att följa din blogg och läsa mera.
Jag jobbar själv som arbetsterapeut sedan många år.
Så roligt att läsa att du har kommit så långt. All lycka till!
Kram Carola
E-post:
Skrivet av Milla, den 30. mar, 2011
Du inspirerar mig till att fortsätta att kämpa.
Kram
E-post:
Skrivet av Åsa, den 21. mar, 2011
Hej Camilla! Jag har ju läst ett och annat via din blogg innan men sitter nu och läser din historia! Vilken kämparglöd, vilken underbar familj och vilken otrolig tur att allt gått så bra!

Stor kram

Åsa
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Carina - inspirera, den 27. feb, 2011
Otroligt gripande! Jag blev helt tagen...ska läsa mer en anna dag! Starka, vackra Camilla - tack!
Kramen.
E-post:
Skrivet av Louise, den 26. feb, 2011
Det finns inte ord som beskriver hur ledsen man blir att någon människa skall behöva gå igenom något sådant här. Det finns inte heller ord som beskriver hur imponerad jag är av dig och din kraft. Du är en förebild!
All lycka till dig.

Kram Louise
E-post:
Skrivet av Johanna W Engqvist, den 25. feb, 2011
Kära, underbara, vackra och modiga kvinna. Tack för att du delar med dig av din historia, på en vrålsnygg hemsida dessutom. Jag önskar jag hade din styrka och ditt mod. Ta hand om dig och hälsa familjen. Kram, Johanna
E-post:
Skrivet av Anna-Karin, den 25. feb, 2011
Tusen tack för att du delar med dig. Har en vän som nyligen fick en diagnos som skakade om oss och känner att precis det du gör kan göra skillnad och ge hopp om framtid och tillfrisknad.
Fanstastiska Camilla!
E-post: