om camilla och millandante


milla och millandante

.
Camilla Ström är född 1970 i Göteborg.

Hon levde som stark och frisk fram till hösten 2002. Då var hon 32 år och drabbades av en utmattningsdepression som tog två år att komma ur.

Hösten 2004 började hon arbeta igen om än med mindre kraft och hela tiden med känslan av att något inte stod rätt till i kroppen.

Ytterligare två år gick och hösten 2006 insjuknade Camilla i sjukdomen Guillian Barré Syndrom som gjorde henne totalt förlamad och hotade hennes liv."Jag startade företaget Millandante Inspiration när jag förstod att det fanns en efterfrågan inom vård och omsorg av att lyssna till de erfarenheter jag har som patient.

Även andra grupper utanför vården har genom åren visat intresse och jag drivs av en lust att få vara med och inspirera kring gott bemötande. 

Gott bemötande kan ju även gälla i förhållandet till sig själv. Som exempelvis att ta vara på sin kreativitet och sin energi"  /Camilla


Camilla driver även företaget millanDantE SIGN där hon får utlopp för sitt skapande med grafiska mönster för inredningsdesign.Mill
kommer från engelskan och betyder bl.a utsätta någon för svåra prövningar. Det är också början på sjukdomen Miller Fisher som är den variant av Guillain Barré jag drabbades av samt början på mitt smeknamn Milla.

Andante
kommer från italienskan och betyder ganska långsamt tempo vilket är just precis så
jag försöker leva mitt liv idag. /Camilla