Om Camilla & millandante


Är det något livet aldrig ska få ta ifrån mig
så är det mina tankar 

Camilla Ström

                                                                 


 
  När jag trott att
livet inte kan bli värre
då har det visat sig
vara början
på något annat
som jag inte hade
velat vara utan 

milla och millandante
Jag är född 1970 i Göteborg och levde som stark och frisk fram till hösten 2002. Då var jag 32 år och drabbades av en utmattningsdepression som tog två år att komma ur. 
Hösten 2004 började jag arbeta igen om än med mindre kraft och hela tiden med känslan av att något inte stod rätt till i kroppen. 

Ytterligare två år gick och hösten 2006 insjuknade jag i sjukdomen Guillian Barré Syndrom som gjorde mig totalt förlamad och hotade mitt liv.

Jag startade företaget Millandante Inspiration när jag förstod att det fanns en efterfrågan inom vård och omsorg av att lyssna till de erfarenheter jag har som patient och om det goda bemötandet som var så avgörande för min överlevnad.
Även andra grupper utanför vården har genom åren visat intresse och jag drivs av en lust att få vara med och inspirera kring gott bemötande. 

Gott bemötande kan ju även gälla i förhållandet till sig själv. Som exempelvis att ta vara på sin kreativitet och sin energi"  /Camilla

Jag driver även företaget millanDantE SIGN där jag får utlopp för mitt skapande med grafiska mönster för inredningsdesign.Mill - kommer från engelskan och betyder bl.a "utsätta någon för svåra prövningar". Det är också början på sjukdomen Miller Fisher som är den variant av Guillain Barré jag drabbades av samt början på mitt smeknamn Milla.

Andante - kommer från italienskan och betyder ganska långsamt tempo vilket är just precis så
jag försöker leva mitt liv idag. /Camilla