Så gör du verklighet av dina drömmar

.

Du drömmer och du ser allt framför dig.

.

Du vet att det skulle bli så bra, om du bara kom dit. 

.

Om du bara hade möjligheten, tiden, pengarna, modet, kunskapen, energin eller det där du säger att du saknar…

Och ja. Ibland finns inte allt det där vi önskar att vi hade.


Men just precis i den tanken finns det två val:

  • Acceptera att det är så, att det inte går för att du saknar något… och lägg din dröm på hyllan.
  • Eller acceptera att du inte har allt just nu men påbörja din resa med det du har, med dina förutsättningar och din unika gåva, här och nu.

.

Drömmer du till exempel om att driva ett surdegsbageri? Börja baka hemifrån, sälj till vänner och bekanta, berätta för grannarna att du levererar färska frallor på lördagarna:)

.

Drömmer du om att göra en långresa? Skaffa en karta och bestäm vart du ska, hur du ska ta dig dit, vart du ska bo och gör en budget och en plan.

.

Vill du bli florist? Börja med att skapa buketter av det naturen har att erbjuda och dela det vackra på ett blommande Instagramkonto.

.

Ja, du fattar min poäng.

..

Det handlar om att börja i någon ände. Göra. Använda de resurser som finns. Skriva en lista på allt du har, allt du är tacksam över att du har, dina kontakter, din kreativitet, erfarenheter och din lust och längtan till att utveckla, skapa och göra något mer.

.

Det handlar om att leva i just den känslan du längtar efter. Redan här och nu. Känna att det är du som håller DIN karta i handen, du som väljer hur du vill förhålla dig till det du möter längst vägen, till andra och till dig själv. Så fråga dig hur du kan skapa den känslan du längtar efter, redan här idag?

.

Ta hjälp med att våga eller komma tillbaka på banan om du kör fast. Fråga dig själv vad du behöver för att ta nästa steg i den riktning du vill gå. Var sedan din egen bästa vän och håll ditt löfte till dig själv. Det är du värd.

.

Jag har själv varit nära att förlora livet innan jag vågade öppna dörren och följa mina drömmar. Det är därför jag påminner dig om att livet är här och nu. Det är det enda vi vet. Så ge dig själv chansen att leva ett liv som känns rätt för dig. Det behöver inte handla om så stora saker. Lyssna bara inåt, där har du DITT svar.

.

Jag vet också att det går att hitta känslan och att det går att planera och tro på nästa steg även om man som i mitt fall ligger förlamad i en säng på IVA. Det är inom oss våra resor börjar.

.

Så vart är du påväg?

.

Vill du dela dina tankar och drömmar så maila mig gärna på info@millandante.se eller skicka ett DM via Instagram @millandante

.

Och glöm inte prenumerera på inspirationsbrevet HÄR om du vill läsa mer än det jag delar här i bloggen och på sociala medier.

.

Lev din dröm innan det är försent!

.

Camilla

.

Kategorier: Hitta sitt syfte, Kreativitet, Leva kreativt