Creativity Club

Medlemskap för dig som vill växa som kreatör

När du gör din grej

Tänk att alltid ha någon att fråga och bolla dina tankar och idéer med, så du slipper tappa både energin och tron på dig själv.

Att ha en plats där du kan tanka inspiration - som får igång dig.

En plats där du har tillgång till kunskap - så teknik m.m. inte kan hindra dig från att skapa det du vill. Där du vågar fråga och få hjälp.

Där du har roligt med andra likasinnade och samtidigt skapar magi i ditt eget liv.

Detta är grunden i Creativity Club - sen kan allt hända : )

BLI MEDLEM IDAG!

Bli medlem i

Creativity Club

Det här medlemskapet är för dig som vill investera i dig själv, växa som kreatör och skapa mer magi i din vardag. 

Den där känslan du får när du är på rätt plats, gör det du vill göra och känner dig stolt över det du skapar - vilket är en magisk känsla!

Som medlem i Creativity Club får du:

Fri tillgång till allt material och alla kurser

I Creativity Club kan du gå från att inte veta vad du vill till att göra business av det du skapar. Allt ingår - kurser som löper under året, kreativa övningar, material- och boktips, intervjuer, tutorials/så funkar det, inspiration, må bra/mindset-tips, utlottningar med mera.

Livesända event

Gruppcoachning och frågestunder

Community med andra kreatörer

Pris 239 kr/månad.
Ingen bindningstid - du behåller ditt pris så länge du är medlem.

Let´s shine together!

ATT LEVA ÄR ATT SKAPA

Om medlemsprogrammet

En omfamnande resa

Jag har skapat den kreativa plats jag själv saknat att kunna vända mig till under min resa, från att totalt ha tappat min kreativitet till att idag leva på den - och framför allt må bra av den, tro på mig själv och det jag vill skapa.

Det är ett omfamnande medlemskap för dig som vill leva kreativt, behålla din skaparglädje över tid, få hjälp med det som hindrar dig i form av teknik, rädsla eller att du inte kommer igång. Allt för att du ska må bra och växa som kreatör.

Inget ska få hindra dig att skapa magi i ditt liv!

Innehåll

Ditt medlemskap

Ditt medlemskap blir nyckeln in till ditt kreativa rum - där det ständigt fylls på med innehåll i form av kreativa övningar, månadens utmaning, pepp, inspiration, mindset, mallar, videos som visar hur du skapar olika saker och hur det fungerar tekniskt m.m.

Du får inte minst tillgång till ett community - ett gäng likasinnade medlemmar som alla vet vilken glädje och livskvalitet det ger att leva kreativt och med sitt skapande.

Allt material finns samlat i nio olika delar - för att lätt hitta det du söker

ALLT OM MEDLEMSKAPET

I denna del hittar du alla svar på frågor om medlemsskapet, tekniken med mera - så du med lätthet kan navigera runt och ta del av det du behöver för din kreativa stund.

DU OCH DITT GULD

Allt börjar med dina drömmar och din vision. Här kan du stärka och utveckla det du ser framför dig, sätta ord på vart du är på väg så du vet vilket håll du ska gå härnäst. 

DITT MENTALA GYM

Dina tankar är en stor del av ditt skapande och hit kan du vända dig när du behöver stärka din tro på dig själv och det du skapar. Eller hitta ro och balans i ditt kreativa liv.

DIN KREATIVA PLATS

Oavsett om den är stor som en ladugård eller om du har din kreativa låda under sängen är din plats viktig. Och den går att stärka för att ge dig ännu mer kreativ energi.

PLANERA FÖR MER SKAPARGLÄDJE

Vi har alla bara 24 timmar per dygn. Med smarta metoder som passar just dig kan du skapa mer - med lätthet. Här kan du utforska och hitta den metod som passar just dig.

SKAPA FÖR HAND

Denna del är ditt pyssel- och materialskåp där du hittar tips på pyssel, material, butiker, knep, recept, manualer som gör att du kommer vidare och kan skapa det du vill.

SKAPA DIGITALT

Ditt digitala skafferi. Här hittar du enkla beskrivningar som steg för steg visar hur t.ex. Canva och redigering av videos/bilder fungerar - även för dig som är helt oteknisk. 

SKAPA I SOCIALA MEDIER

Här hittar du tips och tutorials gällande sociala medier och främst hur Instagram fungerar med tips på innehåll, hur du når ut och skapar Reels/filmrullar med mera.

LIVESÄNDNINGAR OCH EVENT

Samlingsplats för inspelningar av våra gruppträffar, intervjuer med inspirerande kreatörer samt datum, info och bilder från våra event.

Bli medlem idag!

När du blir medlem i Creativity Club behåller du för alltid
ditt förmånliga pris - så länge du är medlem

MEDLEMMAR

Medlemskapet uppstod ur en önskan från tidigare kursdeltagare - om att fortsätta utvecklas tillsammans under kreativa former.
Så ja, ett riktigt varmt och generöst gäng kreatörer väntar på dig!

Kom med i gänget - anmäl dig nu direkt!

Haffa ditt medlemspris nu - behåll det så länge du är medlem

Priset är lågt för att bli medlem i Creativity Club - för att inte hindra någon från att få tillgång till en kreativ värld som hjälper dig leva kreativt och skapa din grej.

Creativity is the way I share my soul with the world

Brené Brown

KREATIV medlem

239 kr

inklusive moms - 239 kr är allt du betalar/månad


  • Material, tre kurser, övningar, tips m.m 
  • Gruppträffar, workshops, intervjuer m.m.
  • Behåll ditt pris så länge du är medlem
  • Ovärderligt community