Ett kreativt liv


Att skapa och leva kreativt

2010 fick jag reda på att jag hade en godartad tumör i ena binjuren. Jag som precis återhämtat mig efter flera år av utbrändhet och ett år i sjukhussängen, p.g.a. den neurologiska sjukdomen Guillain Barré.


Binjuren opererades bort och efter det tog livsfrågorna fart, igen.

Vad ska jag göra nu?

Vad vill jag?

Vad längtar jag efter?

Samma frågor som jag brottats med i alla år…


Efter tio år av sjukdom och med en ny chans att leva så fick jag hjälp att förstå vad MIN GREJ är, och bestämde mig då för att följa min dröm om att få skapa.

Och det har inte varit en rakt igenom lätt väg… men det har helt klart varit värt det!

Jag kan nu, efter tio år av eget skapande, se att det varit en resa som tagit både sin tid och kraft, med sviter av tiden som sjuk, min mammas stroke, makens stroke, flera flyttar, plus utmaningen att driva eget företag.

Men den stora skillnaden är att jag inte längre behöver leta efter min mening, eller fråga mig vad jag vill med mitt liv. När jag väl insåg mitt VARFÖR, vad meningen med MITT liv är, vad min längtan bestod av, och började leva efter det, då blev allt så mycket enklare.


När vi gör det där vi är här för att göra, då ger motivationen oss kraft. Den ger oss en mening med livet!


För att aldrig tappa bort mig själv igen har jag vissa ”grundregler” för mig själv:

1. Att fokusera på det jag vill! Jag behöver träna mentalt hela tiden för att inte tappa min känsla.

2. Fylla på med inspiration - i tid! Jag har en lista på saker som alltid ger mig inspiration, och väljer från den dagligen.

3. Att GÖRA! Att börja. Att ta det första steget.


Jag har alltid vetat att jag vill skapa egna produkter och tjänster. Ändå hade jag inte ens en penna eller ett block hemma under småbarnsåren. Kreativiteten låg gömd i källaren. Jag tänkte att jag skulle ta tag i allt senare…när tiden fanns. Och så blev jag sjuk som sagt, och höll på att förlora tiden helt.


Så till dig som vill något mer- GÖR DET DÄR DU INNERST INNE LÄNGTAR EFTER! NU! Ta reda på vad det är, och gör det med DINA förutsättningar, här och nu. Ett enda steg räcker för att vara igång med din dröm.


Och ja, det kan vara läskigt. Och svårt. Och jobbigt. Jag vet. Men det kommer att vara värt det!!


Och det behöver inte vara så stora saker det handlar om. Ofta är det de små sakerna som gör livet meningsfullt. Men vi måste veta att vi väljer det som är viktigast för oss, vad vi värdesätter mest, så vi inte går omkring och längtar efter något som kanske redan finns i vår hand. Eller följer någon annans val och drömmar.


Vill du ha hjälp att hitta DIN grej, göra det som är DU och ge av det du har att ge, så skriv upp dig på maillistan och få både inspiration och information när nästa kurs startar eller när dörrarna öppnas för nya medlemmar i Creativity Club. 


Lämna din mailadress HÄR och få den gratis guiden ATT LEVA KREATIVT nu direkt.


Camilla


Kategorier: : Hitta sitt syfte, Kreativitet, Leva kreativt